CateringMenu
Valmiit menut helpottavat tilaisuutesi suunnittelua
Valmiit menut helpottavat tilaisuutesi suunnittelua
Olemme suunnitelleet muutaman valmiin menun helpottamaan tilaisuutesi suunnittelua.
Kauttamme järjestyy tarjoilut henkilökuntineen sekä astioineen enintään 60 henkilön tilaisuuksiin.
Mikäli näistä ei kuitenkaan löydy juuri sitä Sinun tilaisuuteesi sopivaa menua, niin räätälöidään yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.
Erityisruokavaliot huomioidaan asiakkaan tarpeiden mukaan.
Tarjoiluhenkilökunnan tuntiveloitus 40€/h/tarjoilija. Pyhäpäivät nostavat hintaa.
Paikan päällä tarjoiluhenkilökunta vastaa tarjoilupöydän kattamisesta ja ruokien esillelaitosta sekä täydentämisestä ruokailun ajan, kerää astiat pöydistä, kattaa kahvit ja kerää pois kahviastiat, siivoaa tarjoilupöydän sekä hoitaa lopputiskin ja keittiön siivouksen siihen kuntoon, jossa se oli saapuessamme. Asiakas vastaa itse juhlatilan somistuksesta.
Mahdolliset erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat sekä sitova osallistujamäärä (laskutusperuste) tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.
Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!
Heidi Huhtala
+358 440 846 668
heidi@heihu.fi
Menut valmistetaan min. 10 hengen tilaisuuksiin. Pienemmät tilaisuudet sovitaan tapauskohtaisesti ja hinnoitellaan erikseen. Hinnat sis. Alv 14 %.
KEITTOMENU
15.00€ / hlö
Kakku & kahvit + 5.00€ / hlö
Keitot: Kermainen lohikeitto, naudanlihakeitto, savuporokeitto, itämainen kanakeitto
***
MENU 1
16,50€ / hlö
Kahvi & jälkiruokapiirakka + 4.00€ / hlö
***
MENU 2
20.50€ / hlö
Kakku & kahvit + 5.00€ / hlö
***
MENU 3
25.00€ / hlö
Kakku & kahvit + 5.00€ / hlö
***
MENU 4
34.20€ / hlö
Kakku & kahvit + 5.00€ / hlö
***
SALAATTIBUFFET
18.20€ / hlö
***
LISUKEVAIHTOEHDOT
SALAATIT